Bezmasá jídla (46)
|
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tvarohové knedlíčky–noky |
Utřeme těsto brzy ráno a necháme do poledne odpočinout,aby krupice nabobtnala. Obracením mezi dvěmi lžícemiuděláme noky na plochý talíř nebo t&a... | ||
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tvarohové knedlíky |
všechny suroviny zpracujeme a necháme asi 1 hodinu odpočívat ,pak uděláme malé knedlíčky asi 5cm a dáme vařit do osolené vody mus&iacu... | ||
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapečená rajčata |
Rajčatům seřízneme vršky a část vydlabeme. Do otvoru vložíme nakrájený ananas. Rajčata uložíme do zapékací misky.Na každ&ea... | ||
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapečený lilek se sýrem |
Omyté lilky nakrájíme podélně na slabé plátky. Smažíme je na oleji po obou stranách,pak prokládáme kuchyňským papí... | ||
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zeleninové karbanátky |
Zeleninu nakrájíme na malé kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Ve slané vodě ji uvaříme na skus. Můžeme přidat BIO bujón. Uvařenou zeleninu včetně vývaru nalijeme k vločkám, přidám... | ||
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zeleninové karbanátky |
Hrašku důkladně promícháme všemi ingrediencemi, já si ráda pridám nějaká ty semínka – lněné, sezamové, trošku ovesných vloček nebo i kukuřičné corn lupínky nejsou špatné. Pod... | ||
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?





Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.