30 min
Filé s bylinkami | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: KvětaX |
![]() |
Suroviny 1/2 kg filé, 2 lžíce másla, 2 cibule, stroužek česneku, 1/2 lžičky sušeného estragonu, špetka drceného tymiánu, sůl, pepř, 5 lžic rozdrcených kukuřičných lupínků na posypání, tuk |
Příprava Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř. Směs přidáme k rybě a 10 - 20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 6. březen 2010, 19:24:14 CET | Zobrazeno:14788 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Ryba na zázvoru, Kapr s mandarinkami, Tuňák Rio Mare se sýrem Cottage a chia semínky, Filé s bylinkami, Roláda s uzeným lososem, Pstruh s omáčkou, Pangasius v hořčičné omáčce, Vánoční ryba na švestkách, Pstruh plněný datlemi,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.