Stárkův chléb | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: misisnik |
![]() |
Suroviny 200 g mouky Jizerka, 100 g jiné mouky /pohanková,rýžová,nebo kukuřičná),trochu jablečné vlákniny pro barvu a chuť, špetka soli,cukru,kmínu a česneku, ½ pytlíku droždí ,330 ml.vlaž-né vody. |
Příprava Těsto připravíme buď v domácí pekárně – program 1 krátké zamíchání,kynutí a pečení,(je lepší po vymísení vyndat hnětadla), nebo v klasické troubě – po rychlém zamíchaní nalít do formy, nechat kynout cca 45 – 55 min. a následně péct při cca 180 °C asi 50 až 60 min.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:12:28 CEST | Zobrazeno:15318 krát |
Rohlíčky obzvlášť vypečen, Stárkův chléb , Chleba ze zakysané smet., Slané pečivo, Bezlepkové rohlíky, Slané syrové muffiny, bezlepkové sladké koláčky-6ks, Bezlepkové housky., Pletýnky – rohlíky, bezlepkové rohlíky - 8 ks,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
![fb](/templates/kucharka/images/fb.png)
![celiakie a ja](/templates/kucharka/par/celiakieaja.png)
![Jizerske pekarny](/templates/kucharka/par/jipek.png)
![Klub celiakie Brno](/templates/kucharka/par/klubceliakie.png)
![Bezlepkova-dieta](/templates/kucharka/par/bd.png)
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.