30 min
Jogurtová pizza | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Klub celiakie Brno |
![]() |
Suroviny 2 kelímky smet. jogurtu (2x 150g) 2 kelímky Mantlera nebo Jizerky 1 prášek do pečiva Oetker 2 vejce, ¼ lžičky jedlé sody sůl, oregano, kečup 15 dkg bezlepkového salámu 15 dkg žampionů 15 dkg tvrdého sýru |
Příprava Smícháme mouku se solí, práškem do pečiva a sodou, přidáme jogurt a vejce. Vymícháme dohladka a rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem pomazaným tukem. Dnem lžíce rozetřeme kečup, posypeme oreganem, poklademe plátky salámu a žampionů a posypeme hrubě strouhaným sýrem. Pečeme v troubě předehřáté na 200ºC asi 25 minut.
|
Poznámka Varianta II. 1 kelímek tučné zakysané smetany (190g) 1 kelímek Mantlera nebo Jizerky ½ prášku do pečiva Oetker 1 vejce trošku jedlé sody sůl 1 rajský protlak rozmíchaný s trochou vody a1 lžičkou oregana obloha stejná Rozetřeme do kulaté formy na pizzu.
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 21. duben 2010, 19:54:17 CEST | Zobrazeno:17901 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Skotská vejce, Mleté bifteky s brambory, Sekaná s brambory, Štěpánská pochoutka, Knedlíky s uzeným masem, Pečené mleté placičky, Králík na olivách, Milánský řízek, granátová drůbeží játra , Houby s masem,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.