45 min
Pangasius v hořčičné omáčce | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Radek |
![]() |
Suroviny pangasius či jiná vykostěná ryba, olej, menší cibule, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, rýžová mouka, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl a cukr |
Příprava Postup přípravy: Na oleji necháme zesklovatět cibulku spolu s bobkovým listem a novým kořením. Zaprášíme rýžovou hladkou moukou (popřípadě jinou bezlepkovou moukou), zalijeme trochou vody, necháme povařit. Vmícháme 2 lžíce hořčice, podle potřeby dochutíme solí a cukrem. Lehce osoleného pangasia osmahneme na oleji zvlášť, při servírování přelijeme omáčkou.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 30. březen 2011, 18:14:53 CEST | Zobrazeno:15757 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Roláda s uzeným lososem, Pangasius v hořčičné omáčce, Kapr s mandarinkami, Vánoční ryba na švestkách, Pstruh plněný datlemi, Tuňák Rio Mare se sýrem Cottage a chia semínky, Pstruh s omáčkou, Filé s bylinkami, Ryba na zázvoru,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.