Sojové maso s rýžovými nudlemi | |
Autor receptu: Host Nelinka |
Suroviny 100g sojových kostek Rýžové nudle fazole v konzervě mražená zelenina worcesterovou omáčku kečup masox sůl, pepř, cukr |
Příprava 100g sojových kostek vložíme do vroucí osolené vody s masoxem, nebo kořením a vaříme 10-20 minut. Mezi tím do vroucí vody dáme rýžové nudle a vaříme 2 minuty (nebo podle návodu na obale). Propláchneme studenou vodou a necháme 30 sekund odstát. Sojové kostky scedíme a vymačkáme z nich přebytečnou vodu. Dáme na rozpálenou pánev a přidáme mraženou zeleninu. Kostky opékáme dokud trochu nezhnědnou a přidáme fazole. Kečup zředíme s vodou přidáme do směsi. Dochutíme worcesterovou omáčku, solí, pepřem a dle chuti i cukrem. Poté vmícháme nudle a dobře vše promícháme.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepí hodnocení je 5 hvězdiček |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Po 4. listopad 2013, 16:52:37 CET | Zobrazeno:13363 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Rýže s mrkví a dýni, Quinoa s rajčátky, Bedov hermelin, Lehký brokolicový koláč, Okurky zapeč. s bramborem, Ovocné tvarohové knedlíky, Rajská, Zapečený lilek se sýrem, Brokolicová paštika, Bramborový nákyp,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.