1 h
Nádivka tety Sáry | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: misisnik |
![]() |
Suroviny ½ kg syrových strouhaných brambor 1 velká nasekaná cibule 2 vejce 15 dkg žampionů 30 dkg kuřecích jater 1 lžička mleté papriky 1 lžička vegety sůl, mletý pepř, olej |
Příprava Játra překrájíme a orestujeme na oleji, přidáme nakrájené žampiony a krátce podusíme. Brambory jemně nastrouháme, necháme odstát a vymačkáme. Do brambor přidáme vychladlá játra s žampiony, cibuli, papriku, vegetu, sůl, pepř a vejce. Dobře promícháme a vlijeme na vymazaný pekáček nebo do remosky, urovnáme a pečeme asi 1 hodinu. Podáváme se zeleninovým salátem.
|
Poznámka Směs můžeme použít jako nádivku do kuřete.
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 21. duben 2010, 19:42:52 CEST | Zobrazeno:14155 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Bramborové tyčky, Vianočná bezlepková štóla , Bezlepková palačinka, Čočková kaše, Těsto na housky nebo Pizzu, pečený čaj, Listové těsto , Pomerančový likér do cukroví, Karotková \\\"pečeně\\\", Khaki marmeláda,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.