Tmavý chléb | |
Autor receptu: Jana Poulová |
Suroviny 500 g mouky Jizerka, 3 lžičky soli, 5 lžic jablečné vlákniny, 3 lžíce lněných semínek, 450 ml vody,1 balíček instantního droždí |
Příprava Sypké ingredience smícháme v míse,přidáme vodu a řádně prohnětem.Těsto dáme do chlebové formy a necháme asi 1 hod kynout v teple (dávám do trouby na 60 °C) Pečeme v troubě při teplotě cca 200 °C asi 60 minut.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:11:20 CEST | Zobrazeno:14980 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Bezlepkové pečivo, Nej chleba, Bezlepkové rohlíky, Rohlíky , Amarantový chléb, Chlebánky, Slané pečivo, Bezlepkový chléb, Nejlepší bezlepkový chléb, Placky s rozmarýnem,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Kontakt
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Partneři stránek:
E-mail: info@bezlepkova-kucharka.cz
FAQ
Musím se pro přidání receptu na bezlepkové kuchařce
registrovat?
Vaše stránky se mi líbí a rád(a) bych Vás podpořil(a).
Jakým zpusobem to mohu udělat?
Na stránce jsem našel(a) chybu nebo něco nefunguje.
Kam mám napsat?
Vechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.
Pohyb, sport a cvičení.