30 min
Třené těsto základní | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Jana Doubková |
![]() |
Suroviny 120 g tuku, 1 vejce, 100 g cukr moučka, 200 g mouky Jizerka,1/2 prášku do pečiva. |
Příprava Třeme tuk s cukrem, následně přidáme vejce a vyšleháme do hladké světlé hmoty. Nakonec přidáme Jizerku promíchanou s kypřícím práškem a lehce hmotu promícháme.Hmotu lze použít na bublaninu (přidáním ovoce),makovec,nebo ořechovník(nahradíme část mouky ořechama,nebo namletým mákem),mrkvové ( přidáme100 g jemně nastrouhané mrkve) a jiné.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: So 19. červen 2010, 10:16:31 CEST | Zobrazeno:18372 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Linecké pečivo slepované , Kávový dortový korpus, Vodníkova vel. buchta, Bezlepkové medovníčky , Kakaový dortový korpus, Měsíčky, Plněné mrkvové rohlíčky, Švestkový koláč, Broskvové řezy s pudingem bez lepku, Domácí TIRAMISA,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.