Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


45 min
dortík Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Soňa Šabatová

dortík   dvojka Suroviny

suroviny - 5 vajec, špetka soli, 110g cukru, 190g pohankové hladké mouky, 15g kukuřičného škrobu, pár kapek rumu,2 lžičky kakaa, může se přidat prášek do pečiva krém - smetana, pomazánkové máslo a cukr.



Příprava

postup - navážíme a připravíme jednotlivé suroviny, vejce rozdělíme. Do větší suché a odmaštěné mísy bílky, do misky se žloutky rum. Z bílků se solí ušleháme pevnější sníh, přisypeme cukr a šleháme. Přidáme žloutky, šleháme, pak krátce zašleháme mouku a škrob s kakaem. Do vymazané a vysypané formy, 150 mírnější stupně, asi 15min. já na dort dala půl litru smetany a 3 pomazánková másla a asi 300g cukru ( dle chuti )

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: Ne 24. březen 2013, 18:14:22 CET Zobrazeno:12968 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Americké sušenky s datli,  Ořechová roláda,  Kynutá bábovka – vánočka ,  Cukroví linecké bezlepkové,  Perníkový beránek,  mrkvové šátečky,  Pohanková bábovka,  Bezlepkové oříškové (nafouklé) rohlíčky,  Medové perníčky ,  Medové sladké bochánky,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.