1 h
Noky se špenátem a čerstvým sýrem | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Nominal |
![]() |
Suroviny • 200 g směsi na jáhlové těsto (Nominal), • 200 ml mléka, • 150 g čerstvého sýru, • 1 vejce, • 80 – 100 g tyrolského špeku či pršutu, • 100 g čerstvého špenátu, • trocha másla, • sůl a pepř. |
Příprava Na másle opečeme do křupava plátky špeku nakrájené na menší proužky a dáme je stranou. Do prázdné pánve vhodíme posekaný špenát, opepříme, opatrně osolíme a pár minut necháme podusit. Až v závěru přidáme opečený špek a počkáme na noky. Ze všech surovin umícháme těsto, ze kterého vytvarujeme noky. Vhodíme do mírně osolené vroucí vody a vaříme 3 minuty, dokud nám noky nevyplavou. Dobře okapané noky přidáme do pánve, promícháme se špenátem, posypeme špetkou sýru a podáváme.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Čt 8. leden 2015, 13:12:05 CET | Zobrazeno:16519 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Tvarohové knedlíky, bezlepkové cukeťáčky, Květákové placky, Bezlepkové těstoviny s houbovou omáčkou, Zapečená rajčata, Sojové maso s rýžovými nudlemi, Pizza, Bramborové bochánky, OŘÍŠKOVÁ OMELETA, Tvarohové knedlíčky–noky,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.