45 min
Bezlepkové těstoviny s houbovou omáčkou | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Lenka Škulinová |
![]() |
Suroviny větší hrst sušených hub 1 plechovka rajčatové pasty (70 g) 1 hrnek zeleninového vývaru 2 lžičky Dijon hořčice 1 lžička sladké sójové omáčky 2 PL sušené bazalky 3 PL olivového oleje strouhaný sýr - Eidam |
Příprava Houby dáme do kastrolu a zalijeme horkým vývarem, necháme asi hodinu namočené. Poté přidáme protlak a hořčici a necháme v kastrolu chvíli dusit za občasného míchání. Jakmile se směs spojí, přisypeme bazalku a sójovou omáčku a opět chvilku povaříme. Podávala jsem s bezlepkovými těstovinami posypané strouhaným Eidamem.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Ne 23. srpen 2020, 11:09:12 CEST | Zobrazeno:5446 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Ovocné tvarohové knedlíky, Bezlepkové vegetariánské lasagne, Sojové maso s rýžovými nudlemi, Bramborové koblihy, Bezlepkové noky s tomatovou omáčkou, Pirožky s mletým masem, Bezlepkové placičky, Zapečená rajčata, Bramboráky, Tvarohové knedlíky,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.