5 min
Grilovaný hermelín | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Lachtan |
![]() |
Suroviny
|
Příprava Ve 1/4 hrnku oleje rozmícháme 1 polévkovou lžíci grilovacího koření (lze přidat více podle chuti) a nalijeme do misky. Ve směsi obalíme Hermelín a zabalíme do alobalu tak, aby sklady byly pokud možno na boku sýra. Hermelín v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5 – 10 min z obou stran. Po dogrilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř. Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej však pohromadě drží jeho kůrka. Je důležité sýr při manipulaci nepropíchnout (nebo jinak poškodit celistvost kůrky), jinak sýr vyteče.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Po 12. červenec 2010, 12:14:32 CEST | Zobrazeno:15767 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Grilovaný hermelín, Krůta na roštu,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.