1 h 15 min
Králík na olivách | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Marta Kocourková |
![]() |
Suroviny 8 kousků králíka,2 sklenky červeného vína ,/sladší je nejlepší/,1 plechovka loupaných rajčat,150 g vypeckovaných oliv, 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, 4 stroužky česneku, olivový olej , sůl |
Příprava Ve větším hrnci rozehřejeme větší množství olivového oleje,vložíme do něj osolené kousky králíka a zasypeme je nasekaným česnekem a rozmarýnem.Maso osmahneme ze všech stran. Přendáme do pekáčku,přidáme červené víno,zakápneme olejem ,přikryjeme a dáme dusit do trouby na 30 minut. Pak přidáme okapaná rajčata,nakrájené olivy ,dle chuti dochutíme a dusíme až je maso měkké.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro tento recept jse již hlasoval/a |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Ne 15. srpen 2010, 18:26:14 CEST | Zobrazeno:13912 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Kuře na zelí, Pečené mleté placičky, granátová drůbeží játra , Strozapretti s pancettou, rukolou a parmazánem, Kuřecí řízky s nivou, Milánský řízeček, Taštičky plněné šunkou a ovčím sýrem, Králík s hroznovým vínem, Vepřový guláš, Kuřecí stehna na pomeranči,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.