10 min
Pomerančový likér do cukroví | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Corysek |
![]() |
Suroviny 500 g pomerančů, 200 g krupicového cukru, 250 ml vody, 100 ml čistého lihu nebo bílého rumu |
Příprava Pomeranče omyjeme pod tekoucí vodou kartáčkem a nakrájíme na tenké plátky. Zasypeme polovinou cukru a necháme asi 4 hodiny odležet. Zbylý cukr přivedeme s vodou k varu. Přidáme odleželé pomeranče a pozvolna vaříme asi 30 minut až pomeranče zesklovatí. Necháme vychladnout. Pak přecedíme přes husté sítko nálev, smícháme s alkoholem a nalijeme do lahve.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: St 14. listopad 2012, 15:16:56 CET | Zobrazeno:13204 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
pečený čaj, Bramborové tyčky sýrové, Bezlepková palačinka, Čočková kaše, Pomerančový likér do cukroví, Kynuté těsto (vánočka..), Bezlepkové brynzové halušky, Khaki marmeláda, Bramborové tyčky, Listové těsto ,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.