45 min
Bezlepkové brynzové halušky | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Autor receptu: Nominal |
![]() |
Suroviny Suroviny na halušky : • 200 g směsi na Jáhlové těsto Nominal • 200 ml vody • 2 vejce Ostatní suroviny: • 150-200 g brynzy • 150 g slaniny |
Příprava Suroviny na halušky promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Poté prohněteme a protlačíme skrz haluškové sítko do vroucí mírně osolené vody. Vaříme krátce 3-4 minuty. Po vytažení necháme odkapat v cedníku. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi. Servírovat můžeme dvojím způsobem: 1) Horké noky promícháme s teplou brynzou, která se na nich roztopí a na konec polijeme rozškvařenou slaninou. 2) Rozškvařenou slaninu stáhneme z ohně, přidáme brynzu a nakonec vmícháme horké noky.
|
Poznámka bez popisu
|
Hlasování Pro recept můžete hlasovat pouze jednou. Nejlepší hodnocení je 5 hvězdiček |
Komentáře
Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře. |
Aktualizováno: Čt 26. listopad 2015, 17:29:43 CET | Zobrazeno:10942 krát |
Mohlo by Vám také chutnat...
Kynuté těsto (vánočka..), Bramborové tyčky, pečený čaj, Khaki marmeláda, Pomerančový likér do cukroví, Listové těsto , Bezlepková palačinka, Bramborové tyčky sýrové, Bezlepkové brynzové halušky, Těsto na housky nebo Pizzu,
Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.