Inzerce

Kvalitní plynový gril, který koupíte na hawaj.cz vám zajistí skvělé letní chvíle s přáteli na zahradě


více 2,5 h
granátová drůbeží játra Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
Autor receptu: Marta Kocourková

granátová drůbeží játra Suroviny

500g drůbežích jater, 3 stroužky česneku, 1 malá sterilovaná feferonka, 1 bobkový list, 4 lžíce kečupu, 2 dl olivového oleje,svazek zelené petrželky,2 granátová jablka,sůl



Příprava

Do misky dáme rozmačkaný česnek,olej, petrželku vcelku ,aby jsme ji mohli před pečením vyndat, feferonku bez jadérek,bobkový list a játra. Necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Trochu oleje slijeme ,odebereme petržel a  játra s marinádou dáme do zapékací misky, pečeme ve vyhřáté  troubě asi 20 minut.Granátová jablka rozpůlíme vybereme jadérka i se šťávou,přidáme k téměř hotovým játrům ,promícháme s kečupem a dopečeme.Solíme nakonec a podáváme s ochucenou rýži

 

 
Poznámka

bez popisu

 

 
Hlasování

Pro tento recept jse již hlasoval/a
 

Komentáře


Neregistrovaní uživatelé nemají povoleno psát komentáře.


Aktualizováno: St 28. červenec 2010, 20:11:46 CEST Zobrazeno:16384 krát

Mohlo by Vám také chutnat...

Králík s hroznovým vínem,  Mleté bifteky s brambory,  Kuřecí řízky s nivou,  Sekaná s brambory,  Králík na olivách,  Skotská vejce,  Plněné papriky,  Bezlepková sváteční šunka,  Pečené mleté placičky,  Kuřecí stehna na pomeranči,  


Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.




Všechna práva vyhrazena. Je zakázáno kopírovat jakýkoliv obsah stránek. -- Bezlepkové recepty pro všechny, které trápí bezlepková dieta.
Web Uzdravim.cz informuje o nemocech.    Pohyb, sport a cvičení.